Partidul ALDE lansează un Chestionar pentru Identificarea și Soluționarea Nevoilor și Provocărilor IMM-urilor

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) anunță cu mândrie lansarea unui chestionar destinat identificării și soluționării nevoilor și provocărilor întâmpinate de întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din întreaga țară. Acest demers reprezintă un pas crucial în eforturile noastre de a sprijini comunitatea de afaceri și de a contribui la creșterea economică a țării.

Chestionarul poate fi accesat aici sau mai jos și este disponibil pentru completare până la data de 20 Decembrie 2023. Prin intermediul acestui instrument, dorim să adunăm feedback și informații directe de la antreprenorii din diverse domenii, astfel încât să putem identifica aspectele cheie care necesită atenție și acțiune imediată.

În continuarea acestei inițiative, vă invităm cu entuziasm să participați la Forumul pentru Soluții Sistemice pentru IMM-uri, care va avea loc pe data de 24 decembrie, unde ne propunem să discutăm în detaliu rezultatele chestionarului și să identificăm împreună soluții concrete pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a sectorului privat. Forumul se va desfășura la sediul ALDE și va include prezentări, sesiuni de discuții și posibilități de networking pentru antreprenorii interesați.

Suntem conștienți de importanța vitală a IMM-urilor în economia țării noastre și suntem hotărâți să acționăm în mod responsabil și eficient pentru a susține această categorie de întreprinderi. Partidul ALDE rămâne dedicat promovării unui mediu de afaceri sănătos și inovator.

Citește și următoarele articole

Respectul și corectitudinea sunt valori fundamentale, mai ales în contextul promovării Referendumului PRO-Europa. În perioada 1-3 iulie 2024, coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei...
Arina Spataru, lidera ALDE Moldova, adresează un apel ferm către partidele care au format Blocul Împreună, proclamat ca susținător al valorilor europene, în vederea inițierii dialogului serios și concret asupra Pactului Pentru Europa, propus de acestea.
Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) Moldova, condusă de președinta Arina Spătaru, a invitat liderii Blocului „Împreună” la o discuție strategică privind Pactul pentru Europa.

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu