Partidul ALDE lansează un Chestionar pentru Identificarea și Soluționarea Nevoilor și Provocărilor IMM-urilor

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) anunță cu mândrie lansarea unui chestionar destinat identificării și soluționării nevoilor și provocărilor întâmpinate de întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din întreaga țară. Acest demers reprezintă un pas crucial în eforturile noastre de a sprijini comunitatea de afaceri și de a contribui la creșterea economică a țării.

Chestionarul poate fi accesat aici sau mai jos și este disponibil pentru completare până la data de 20 Decembrie 2023. Prin intermediul acestui instrument, dorim să adunăm feedback și informații directe de la antreprenorii din diverse domenii, astfel încât să putem identifica aspectele cheie care necesită atenție și acțiune imediată.

În continuarea acestei inițiative, vă invităm cu entuziasm să participați la Forumul pentru Soluții Sistemice pentru IMM-uri, care va avea loc pe data de 24 decembrie, unde ne propunem să discutăm în detaliu rezultatele chestionarului și să identificăm împreună soluții concrete pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a sectorului privat. Forumul se va desfășura la sediul ALDE și va include prezentări, sesiuni de discuții și posibilități de networking pentru antreprenorii interesați.

Suntem conștienți de importanța vitală a IMM-urilor în economia țării noastre și suntem hotărâți să acționăm în mod responsabil și eficient pentru a susține această categorie de întreprinderi. Partidul ALDE rămâne dedicat promovării unui mediu de afaceri sănătos și inovator.

Citește și următoarele articole

lianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) își exprimă ferm dezaprobarea față de aceste acțiuni nefaste și își manifestă îngrijorarea cu privire la reacția inadecvată a guvernului PAS în fața acestor amenințări grave la adresa democrației și suveranității.
În cadrul unui briefing de presă, președinta ALDE, Arina Spătaru, a adus în atenție aspecte alarmante legate de gestionarea dosarelor de către procurorii din Republica Moldova, mai ales în cazul emblematic al „Metalferos”, legat de reuniunile infracționale ale lui Plahotniuc.
În lumina evenimentelor recente din Orhei, Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) își exprimă profundul dezamăgire și condamnă ferm schimbarea bruscă de tabere politice a doi consilieri raionali, Tudor Golub și Pavel Ianeț.

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu