Declarații

Condamnăm represiunea împotriva opoziției

Serviciul penitenciar din Rusia a anunțat decesul lui Alexei Navalny, liderul proeminent al opoziției ruse, într-o închisoare situată în regiunea arctică. Navalny, cunoscut ca fiind un critic fervent al președintelui Vladimir Putin, executa o sentință de 19 ani închisoare, pe baza unor acuzații larg interpretate ca având motivații politice.

Citește mai mult »
Declarații

(Doc) ALDE Business Forum – Un Impuls pentru Antreprenoriatul Moldovenesc

La finalul ALDE Business Forum, organizat pe 24 Decembrie 2023 de Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), comunitatea de afaceri și participanții au au trasat o serie de direcții clare și angajamente ferme pentru îmbunătățirea și susținerea antreprenoriatului în Republica Moldova. Forumul a reunit antreprenori, experți în politici publice și reprezentanți ai sectorului privat pentru a discuta provocările actuale și pentru a schița un parcurs strategic pentru un viitor antreprenorial prosper.

Citește mai mult »
Fără categorie

Briefieng de presă: Apel pentru Transparență și Acțiuni Legale Împotriva Monopolului în Industria Metalurgică a Republicii Moldova

Într-un briefing recent, Arina Spataru, președinta Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) din Republica Moldova, a adus în atenția publicului și autorităților nereguli grave în industria metalurgică a țării. Arina Spătaru a vorbit despre o insustrie aparent monopolizată și practici neconcurențiale ce afectează economia Moldovei.

Citește mai mult »

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu