Bucuria Nașterii Domnului: Binefacere și Tradiție la Sediul ALDE

În această perioadă sfântă a Nașterii Domnului, ne amintim cu bucurie de valorile noastre creștine, de importanța familiei și de spiritul tradiției. Suntem profund recunoscători pentru darul vieții și pentru binecuvântările pe care le avem în jurul nostru.

Astăzi, 4 ianuarie 2023, la sediul nostru, am avut o zi specială în care am primit 24 de copii, zâmbitoari și plini de speranță, și am oferit daruri de Crăciun. A fost o experiență ce ne-a amintit de frumusețea dăruirii și de puterea compasiunii.

Sărbătorile de iarnă ne reamintesc că binefacerea și ajutorul celor în nevoie sunt acte de iubire și generozitate pe care le putem practica în fiecare zi. Îndemnăm cu căldură fiecare dintre voi să găsiți modalități de a face bine în comunitatea voastră, să sprijiniți familiile în dificultate și să păstrăm vie spiritul tradiției, care ne învață să ne iubim și să ne ajutăm unii pe alții.

În spiritul Nașterii Domnului, să fim mai buni unii față de alții și să răspândim căldură și iubire în lumea noastră. Sărbători Fericite și luminoase pentru fiecare dintre voi!

Citește și următoarele articole

lianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) își exprimă ferm dezaprobarea față de aceste acțiuni nefaste și își manifestă îngrijorarea cu privire la reacția inadecvată a guvernului PAS în fața acestor amenințări grave la adresa democrației și suveranității.
În cadrul unui briefing de presă, președinta ALDE, Arina Spătaru, a adus în atenție aspecte alarmante legate de gestionarea dosarelor de către procurorii din Republica Moldova, mai ales în cazul emblematic al „Metalferos”, legat de reuniunile infracționale ale lui Plahotniuc.
În lumina evenimentelor recente din Orhei, Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) își exprimă profundul dezamăgire și condamnă ferm schimbarea bruscă de tabere politice a doi consilieri raionali, Tudor Golub și Pavel Ianeț.

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu