Angajamentul-program al candidatului la funcția de primar general al mun. Chișinău, ARINA SPĂTARU

Dragi prieteni din Chișinău și suburbii,

Sunt Arina Spătaru, candidatul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) la Primăria Chișinău. Cu deviza „Stăpâni la noi acasă” vreau să aduc transformări semnificative în viața noastră.

Transparență și Integritate: Mă angajez să aduc transparență și integritate în administrația publică. Luptăm împotriva corupției care începe încă din campania electorală prin finanțări ilegale care urmează să fie răsplătite prin decizii în folosul finanțatorilor și în detrimentul cetățenilor!

Educație de Calitate: Prioritatea mea este un sistem educațional de calitate. Modernizăm școlile și susținem formarea profesorilor.

Dezvoltare Infrastructură: Vom investi în infrastructura din centrul capitalei până pe cea mai periferică uliță din suburbii, modernizând drumurile, transportul public și serviciile de utilitate publică.

Dezvoltare Economică Durabilă: Vom sprijini afacerile locale, atrăgând investiții și creând locuri de muncă, promovând protecția mediului, gestionarea responsabilă a deșeurilor și energiile regenerabile.

Eficiență în Administrație Sănătate și Cultură: Vom îmbunătăți serviciile publice și promova integritatea în administrație, servicii medicale și direcțiile destinate protejării culturii și artei.

Vă invit să construim împreună viitorul Chișinăului!

Citește și următoarele articole

lianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) își exprimă ferm dezaprobarea față de aceste acțiuni nefaste și își manifestă îngrijorarea cu privire la reacția inadecvată a guvernului PAS în fața acestor amenințări grave la adresa democrației și suveranității.
În cadrul unui briefing de presă, președinta ALDE, Arina Spătaru, a adus în atenție aspecte alarmante legate de gestionarea dosarelor de către procurorii din Republica Moldova, mai ales în cazul emblematic al „Metalferos”, legat de reuniunile infracționale ale lui Plahotniuc.
În lumina evenimentelor recente din Orhei, Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) își exprimă profundul dezamăgire și condamnă ferm schimbarea bruscă de tabere politice a doi consilieri raionali, Tudor Golub și Pavel Ianeț.

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu